Квартал

Квартал "Овча купел" е тих квартал, с много зеленина и красива панорама към планината .Уникалното му разположение, в зона между три термални извора /Овча купел, Княжево и Горна баня/ определя и специфичния му облик на застрояване –курортна зона с особен статут. В района преобладава предимно ниско и средно етажно строителство. Има училища, детски градини, магазини на големи търговски вериги, банкови офиси, добре изградена инфраструктура Районът е отдалечен от натоварените градски артерии, като в същото време има много добра комуникация с центъра на София по бул. "Овча купел" и бул. "Цар Борис ІІІ" и възможност за бързо напускане на големия град по Околовръстния път. Близостта до планината, липсата на производствени предприятия, други замърсяващи въздуха обекти и изграждащото се ново строителство допринасят за развиването на "Овча купел" като един от най-предпочитаните, бързо развиващите се райони в Столицата ни.

Комплекса "PALLADIUM" се намира на една от най – хубавите и престижните улици в квартала – ул. Боряна. Площта на терена, върху който е разположен е 5374кв.м Той разполага с 5 жилищни сгради с офиси, магазини и банков салон. Комплекса е от затворен тип със система за контрола на достъпа , 24 часова охрана и видео наблюдение с подземни и надземни паркинг места и също така и с индивидуални гаражи. Комплекса разполага с уютен собствен двор с детска площадка, който по най - прекрасния начин се вписва в облика на квартала. Уникална и гарантирана гледка към Витоша.

Блоковете са разположени по много удобен за живущите начин, като образуват един прекрасен вътрешен двор. Към него са ориентирани входовете на жилищните сгради. Вие не трябва да се притеснявате, че излизайки навън вашето дете ще попадне директно на улицата, а точно обратното. То попада в един уникален зелен двор, който разполага с детски кът и беседка за почивка, в която вие може да отморите след изтощителния работен ден. Уникалния въздух на квартала ще ви помогне да се почувствате все едно се намирате извън града.

Комплекс "PALLADIUM" е подходящ за всички хора, които ценят уюта, тишината, спокойствието, чистият въздух и сигурността, а всичко това ще намерите именно тук: КОМПЛЕКС "PALLADIUM"

Имоти в комплекс Паладиум

Според размер:

Според брой стаи:

Според изложение:

Местоположение

Местоположение на жилищен комплекс Паладиум.